FAQ

We helpen je graag

Kom er snel achter of we je vragen al beantwoord hebben. We zien vragen, over welk onderwerp dan ook, graag tegemoet. Heb je nog een vraag die we nog niet behandeld hebben, neem dan direct contact met ons op! Belgium-Mobility staat klaar om je overal bij te helpen.

Hoe gaat een installatie in zijn werk?

Voor we aan de slag gaan, proberen wij steeds voorafgaand de installatie al een aanzienlijk deel van de configuratie te voorzien. Ook nemen wij hierbij contact met jou op om zo jouw inbelnummer(s) te porteren of om nieuw(e) inbelnummer(s) te voorzien.

Daarna komt één van onze techniekers langs om de fysieke installatie uit te voeren. Hierbij worden de toestellen geplaatst en de nodige netwerkinfrastructuur.

Na deze fysieke installatie werken we verder de configuratie af met input van de klant.

Hoe lang moet ik wachten op mijn installatie?

De installatie wordt steeds ingepland, wanneer de nodige toestellen bij Belgium-VoIP geleverd zijn. In de meeste gevallen voorzien wij intern een levertermijn van 1 à 2 weken.

Heb jij geen toestellen nodig? Dan kunnen wij meteen aan de slag!

Kan ik toestellen leasen?

Dat is geen enkel probleem!

Wat moet ik doen voor een aanpassing in mijn centrale?

Afhankelijk van jouw Service Level Agreement, voeren wij de aanpassing uit. Zonder SLA voorzien wij één aanpassing per maand. Deze aanpassing staan uiteraard los van onze dienstverlening bij problemen.

Klik hier om contact op te nemen met onze support.

Wat bij defect of breuk van een toestel?

Toestel in garantie? Geen enkel probleem, wij vervangen het toestel kosteloos. Is jouw toestel niet meer in garantie? Dan voorzien wij een voorstel op maat.