Hoe het allemaal begon

Van het prille begin tot nu

2011

Oprichting Belgium-VoIP

In 2011 werd Belgium-VoIP opgericht door Thibaut Maisin.
Zijn kennis en expertise in IT-infrastructuur werd vanaf die dag volop ingezet om een kwalitatieve, stabiele en betrouwbare VoIP-oplossingen uit te bouwen.

De focus van Belgium-VoIP als Telecomprovider lag vanaf dag één op een nauwe samenwerking met de klant. Thibaut werd hierdoor zowat kind aan huis bij al zijn klanten. 

2020

Samenwerking met FoundCOM

Door de sterke groei in cliënteel ging Belgium-VoIP in de zomer van 2020 een samenwerking aan met FoundCOM. De gedeelde visie en overlappende expertise zorgden ervoor dat beide bedrijven elkaar voortaan zouden ondersteunen in het uitbouwen van een VoIP-oplossing in eigen beheer.

2021

Fusie met FoundCOM

In 2021 sloegen Belgium-VoIP de handen ineen. Beide bedrijven gingen in elkaar op. Hierdoor ontstond de ruimte voor Belgium-VoIP om de kwaliteit van haar dienstverlening verder te verhogen. Als General Manager voor Belgium-VoIP waakt Thibaut Maisin vandaag nog steeds over de meest kwalitatieve, stabiele en betrouwbare VoIP-oplossingen.

2021

Nieuw kantoor in Waver

In 2021 werd het nieuw kantoor geopend van Belgium-VoIP in Waver. Naast een uitstekende plaats om klanten te ontvangen, werd het de uitvalsbasis voor zowel verkoop en support voor regio Wallonië en Brussel Hoofdstedelijk Gewest.

2022

Integratie in de nieuwe huisstijl

In 2022 werd Belgium-VoIP geïntegreerd in de nieuwe huisstijl van de producten en diensten van FoundCOM. Zo werd er een nieuw logo en een nieuwe website voorzien.

Vandaag

Nog steeds een sterke service en expertise

Vandaag biedt Belgium-VoIP nog steeds haar gekende service en expertise aan. Zo beschikken wij over een groot team om jou te woord te staan en wordt er actief gezocht naar nieuwe producten en diensten om jouw telefonie-oplossing(en) te verbeteren.

Klanten van Belgium-VoIP

Succesvolle samenwerkingen

rusg logo.png

RUSG

rode kruis.png

Rode Kruis

carrefour market.png

Carrefour Market Sijsele

kbc verzekeringen_edited.png

KBC Verzekeringen

ultimo.png

Ultimo

telforce_edited.png

Telforce

haute_ecole_leonard_da_vinci.png

Haute Ecole Léonard de Vinci

domaine-de-palogne.jpeg

Domaine de Palogne

Een woordje van enkele tevreden klanten

Daar doen we het voor!

De zoektocht naar een telecombedrijf die echt luistert naar onze specifieke noden was geen rit met alleen rechte stukken. Uiteindelijk zij we bij FoundCOM terecht gekomen. Wij zochten naar een communicatieoplossing die vlekkeloos integreerde met onze systemen, waaronder KBC Live. Het resultaat: ongekende mogelijkheden!

Jean Henderickx

Reeds jaar en dag klant, zeer tevreden over. Goede service achteraf. Veel succes verder!

Griet Ceunen

Als Drankenhandel in volle expansie waren wij op zoek naar een systeem om onze telefonie beter, professioneler en goedkoper te beheren. FoundCOM bleek hierin de uitgelezen partner. Wij maken op vandaag gebruik van een uiterst performant systeem waarmee wij tal van mogelijkheden hebben omtrent doorschakelingen, keuzemenu's,...

Jeroen Lezy

Vlotte overstap van Telenet naar Foundcom. Prijzen zijn een stuk goedkoper dan de concurrentie en het serviceniveau ligt hoog. Mvg Tandartspraktijk Coornaert

Jef Coornaert